top of page

HET VUURTEENKIEMFEEST

WAT 

Een geboortefeest om kinderen welkom te heten op onze wereld, want nieuw leven moet gevierd worden. Wij laten het traditionele doopfeest los en gaan samen met jullie opzoek naar een passende en unieke ceremonie om de het kind samen te verwelkomen.

Voor de aller kleinsten die nieuw zijn op de wereld.

konink.png

WERKING 

Het "vuurteenkiemfeest", is een ceremonie waarbij we het kind welkom heten op onze wereld samen met familie en vrienden.

De 4 elementen, water, aarde, lucht en vuur staan centraal die door de ouders, meter en peter doorheen de ceremonie aan het kind geschonken worden. Het kind kan tijdens de ceremonie rondkruipen op een gezellig voel en experimenteer deken, of de ceremonie volgen bij een familielid in de armen. Familie en of vrienden kunnen tijdens de ceremonie betrokken worden. Het is de bedoeling dat elke feest uniek is en volledig op maat wordt gemaakt.

Cadeautjes van bobooti: 

  • Jullie krijgen een handgemaakt ceremonie boekje met alle teksten. 

 

  • Tijdens de ceremonie wordt de geboorte boom van het kind geschonken, elk kind heeft een speciale boom, dit hangt af van de dag waarop je geboren bent. De boom kan nadien in de tuin geplant worden.

Om een mooie samenhang te creëren wordt de ceremonie begeleid door live gitaar muziek.

Duur: +- 50 min.

Prijs all -in : 500 euro

contact

Alle feesten gaan vooraf aan een verkennend gesprek om samen tot een uniek feest te komen waar iedereen zich goed bij voelt. 

bottom of page